Презентовано нове періодичне видання – інформаційний бюлетень про реформу органів правопорядку в Україні

Експертна група запроваджує періодичне видання, присвячене прогресу у сфері реформи органів правопорядку в Україні, насамперед поліції, прокуратури, Державного бюро розслідувань, змінам у кримінальному та кримінальному процесуальному законодавстві.
Інформаційний бюлетень має на меті інформувати експертне середовище та міжнародні інституції про успіхи та проблеми в сфері реформ. Бюлетень видаватиметься раз на два місяці, розпочинаючи із березня 2017 року.

Перший випуск бюлетня містить стислий огляд реформ за останні роки та більш докладний підсумок за березень – травень 2017 року. Сьогодні ми презентували його цільовій аудиторії – представникам міжнародних інституцій, серед яких EUAM Ukraine, Центр польських правових наук, Pact та інші.

Бюлетень буде розповсюджуватись серед міжнародних інституцій, українських НГО, парламентарів та інших осіб, зацікавлених у інформації про реформи в Україні.

Видання доступне за посиланням:
UA: https://goo.gl/4T97ib
EN: https://goo.gl/L6hOYS

 

“Документів у сфері державної політики багато – Концепція та Стратегія реформування органів внутрішніх справ, відповідні Укази Президента тощо, а оцінити реальні заходи у сфері реформ та відповіднsсть їх кінцевому результату дуже складно. Маємо надію, що регулярне інформування про такі заходи допоже в майбутньому аналітикам та іншим фахівцям оцінити реформу, спираючись на наш бюлетень” – зазначив аналітик Експертної групи Сергій Баглай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *